Asset Publisher

07 Jun

D-HYDRO Gebruikersdag 2023

D-HYDRO Gebruikersdag 2023

07 Jun 2023 09:40 - 17:30 (CET)
Gebruikersdag

€ Free
Room : Patio - Building : Toren
Remaining places : 95

We leven in een veranderend klimaat, waarbij extreme weersituaties vaker op zullen treden. De software die we bij Deltares ontwikkelen, gaat mee in deze ontwikkelingen. Op 2 december hebben we de 2023.01 gelanceerd van het softwarepakket D-HYDRO Suite 1D2D. Met deze release, waaraan waterschappen, Het Waterschapshuis, gemeenten en vele adviesbureaus hebben bijgedragen, kunnen onder meer wateroverlast door hevige neerslag en overstromingen door extreme afvoeren en dijkdoorbraken gesimuleerd worden.

 

D-HYDRO Suite 1D2D is sneller en nauwkeuriger dan de voorloper SOBEK 2. We zijn er nog niet. Er wordt nog steeds doorontwikkeld aan D-HYDRO Suite 1D2D. Die doorontwikkeling gebeurt samen met verschillende zeer betrokken partners zoals waterschappen, Het Waterschapshuis en adviesbureaus. Dit doen we om er zeker van te zijn dat de software aansluit bij de wensen van de eindgebruikers en dat de software voor langere tijd te gebruiken is in het watermanagement in Nederland. Met de 2023 release kunnen we spreken van een volwaardige versie van D-HYDRO Suite 1D2D.

 

Tijdens de D-HYDRO Gebruikersdag 2023 geven verschillende partners een presentatie.

 

REGISTRATIE

Meld u aan (rechterbovenhoek) met uw MyDeltares-account.

Als u al een DSD- of OSS-account hebt en nog geen MyDeltares-account, klik dan op de link Wachtwoord vergeten? om uw MyDeltares-account met een nieuw wachtwoord in te stellen. Nadat u het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kunt u zich aanmelden.

Na de registratie of aanmelding van MyDeltares, kunt u zich registreren voor afzonderlijke 2023-evenementen, een persoonlijk overzicht krijgen (Mijn programma), wijzigingen aanbrengen in uw planning, profiel, enz.

Als u problemen ondervindt met de registratie, neem dan contact op met ons team op mydeltares@deltares.nl.

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten op woensdag 7 juni 2023.

Graag tot dan!