Asset Publisher

29 jun

D-GEO Gebruikersdag 2022

29 jun 2022 09:00 - 17:00 (CET)
Gebruikersdag

€ Gratis
Kamer : Colloquium - Gebouw : Toren
Beschikbare plaatsen : 87

Release D-Geo Flow 2022.01

Op de D-GEO Gebruikersdag 2022 wordt de eerste versie van het grondwaterstroming- en piping product gelanceerd: D-Geo Flow 2022.01. Dit product vervangt het eerder uitgebrachte prototype en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het BOI en HWBP. Het bevat dezelfde functionaliteit als het prototype, maar is ontwikkeld om geïntegreerd te worden met de overige producten in de D-GEO Suite. Op deze gebruikersdag laten we zien hoe we in de nabije toekomst een product lijn gaan ontwikkelen om geïntegreerd te rekenen aan grondwaterstroming, piping, zettingen en stabiliteit. 

Vanzelfsprekend krijgt iedere bezoeker D-Geo Flow geïnstalleerd op haar computer om er direct mee aan de slag te gaan.

REGISTRATIE

Meld u aan (rechterbovenhoek) met uw MyDeltares-account.

Als u al een DSD- of OSS-account hebt en nog geen MyDeltares-account, klik dan op de link Wachtwoord vergeten? om uw MyDeltares-account met een nieuw wachtwoord in te stellen. Nadat u het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kunt u zich aanmelden.

Na de registratie of aanmelding van MyDeltares, kunt u zich registreren voor afzonderlijke 2022-evenementen, een persoonlijk overzicht krijgen (Mijn programma), wijzigingen aanbrengen in uw planning, profiel, enz.

Als u problemen ondervindt met de registratie, neem dan contact op met ons team op mydeltares@deltares.nl.

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten op woensdag 29 juni 2022.

Graag tot dan!