Delft-FEWS NL Gebruikersdag - deel 3

Dinsdag, 30 juni 2020

GoToWebinar
, ,
Datum 30 juni 2020
Tijd 09:30 - 11:30
Gebruikersdag
Event is gesloten voor aanmeldingen.
Kosten deelname € Gratis
Voorzitter Bob van Rongen en Boyan Domhof
 

Programma

Vanwege de corona-maatregelen is het niet mogelijk dit jaar om de dag bij Deltares te organiseren. Daarom organiseren we dit jaar 3 online events op 16, 23 en 30 juni.

Het thema dit jaar is: Bereik meer met data in Delft-FEWS

Tijdens deze editie van de Delft-FEWS gebruikersdagen gaan we op zoek naar innovatieve oplossingen. Hoe kan bijvoorbeeld data op eenvoudige wijze ontsloten worden? Hoe ga je om met groeiende en grotere databronnen? Wat is de kwaliteit van data? Hoe kan al die data op een simpelere manier worden gevisualiseerd? En bovenal wat is de rol van Delft-FEWS hierin voor de waterbeheerders van Nederland?

Databases groeien en groeien en sinds een aantal jaar wordt de mogelijkheden door kleinere en goedkopere sensoren en IoT als nieuwe databronnen alsmaar groter. Daarnaast is er ook steeds meer de wens vanuit de samenleving en de waterbeheerders om data te ontsluiten, eenvoudig toegankelijk te maken en op een simpele maar effectieve wijze te visualiseren. Kortom, er gebeurt veel op het gebied van data.

Het programma is verdeeld over drie opeenvolgende dinsdagen in juni van maximaal 2 uur, waarbij we iedere dag beginnen om 9:30 uur en om 11:30 uur eindigen. Vanaf 9:25 uur kunt u inloggen in de virtuele presentatie omgeving. 16 juni staat in het teken van presentaties van Wilco Hazeleger (Universiteit Utrecht) en Marc Philippart (Rijkswaterstaat). Op 23 juni geven we verschillende break-out sessies waarbij vooral de praktijk centraal staat. Op 30 juni sluiten we af met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Delft-FEWS en bieden we als toegift "support op maat".


 

REGISTRATIE

Meld u aan (rechterbovenhoek) met uw MyDeltares-account.

Als u al een DSD- of OSS-account hebt en nog geen MyDeltares-account, klik dan op de link Wachtwoord vergeten? om uw MyDeltares-account met een nieuw wachtwoord in te stellen. Nadat u het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kunt u zich aanmelden.

Na de registratie of aanmelding van MyDeltares, kunt u zich registreren voor afzonderlijke 2020-evenementen, een persoonlijk overzicht krijgen (Mijn programma), wijzigingen aanbrengen in uw planning, profiel, enz.

U ontvangt (1) direct een bevestiging per e-mail van GoToWebinar met verdere instructies. Bekijk de systeem eisen. Voor de aanvang van de parallelle sessies ontvangt u tevens (2) een bevestiging per e-mail van Microsoft Teams (MS Teams) en (3) inloginstructies voor MS Teams.

Als u problemen ondervindt met de registratie, neem dan contact op met ons team op mydeltares@deltares.nl.

Wij kijken ernaar uit u virtueel te mogen ontmoeten op dinsdag 30 juni 2020. Graag tot dan!