Delft-FEWS NL Gebruikersdag 2020

Dinsdag, 16 juni 2020

Colloquium
Boussinesqweg 1, Delft, The Netherlands
Datum 16 juni 2020
Tijd 09:30 - 16:30
Gebruikersdag
Kosten deelname € Gratis
Voorzitter Bob van Rongen en Boyan Domhof
 

Programma

Databases groeien en groeien en sinds een aantal jaar wordt de mogelijkheden door kleinere en goedkopere sensoren en IoT als nieuwe databronnen alsmaar groter. Daarnaast is er ook steeds meer de wens vanuit de samenleving en de waterbeheerders om data te ontsluiten, eenvoudig toegankelijk te maken en op een simpele maar effectieve wijze te visualiseren. Kortom, er gebeurt veel op het gebied van data.

Op dinsdag 16 juni 2020 vindt de jaarlijkse Delft-FEWS NL Gebruikersdag plaats bij Deltares in Delft.

Het thema dit jaar is: Bereik meer met data in Delft-FEWS

Tijdens deze editie van de Delft-FEWS gebruikersdagen gaan we op zoek naar innovatieve oplossingen. Hoe kan bijvoorbeeld data op eenvoudige wijze ontsloten worden? Hoe ga je om met groeiende en grotere databronnen? Wat is de kwaliteit van data? Hoe kan al die data op een simpelere manier worden gevisualiseerd? En bovenal wat is de rol van Delft-FEWS hierin voor de waterbeheerders van Nederland?

Mis het niet en kom naar de jaarlijkse gebruikersdag van de NL Delft-FEWS community! Er is gelegenheid om ervaringen te delen, nieuwe contacten te leggen en nieuwste inzichten te presenteren. In de ochtend zullen we kijken naar de verschillende wijzen waarop andere partijen (bijv. KNMI) met data omgaan en hoe ze deze gebruiken. In de middag zullen er interactieve sessies en workshops worden georganiseerd.

Het programma wordt op dit moment nog samengesteld. Wanneer je een presentatie wilt geven met betrekking tot het thema en/of Delft-FEWS, of een interactieve sessie of workshop wilt organiseren, stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 31 maart een mail naar fews-userdays@deltares.nl.

Tot ziens op 16 juni.

 

Bob van Rongen en Boyan Domhof