Delft-FEWS NL Gebruikersdag 2019

Dinsdag, 18 juni 2019

Colloquium
Boussinesqweg 1, Delft, The Netherlands
Datum 18 juni 2019
Tijd 09:15 - 16:30
Gebruikersdag
Kosten deelname € Gratis
Voorzitter Martijn Kwant en Carlos Velez Quintero
 
Log in om aan te melden voor dit event

Programma

Om de zoveel tijd wordt Nederland geteisterd door extreem weer en de gevolgen daarvan: de droogte van 2018, extreme neerslag en problemen met zout indringing en scheepvaart tijdens lage Rijn afvoeren. We leven in een veranderend klimaat met een onzekere toekomst, waarbij extreme weersituaties vaker op zouden kunnen treden.

Operationeel waterbeheer in extreme weerssituaties
- 18 juni 2019 –

Tijdens deze editie van de Delft-FEWS gebruikersdagen gaan we verder in op de problematiek die extreem weer met zich meebrengt. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze verwachtingen robuust genoeg zijn om ook in de toekomst worden ingezet? Hoe kan Delft-FEWS worden ingezet om meer inzicht te krijgen en de juiste oplossingen te vinden in tijden van crisis?

 

Tijdens deze dag komen we als Delft-FEWS community samen om ervaringen te delen, nieuwe contacten te leggen en nieuwste inzichten te presenteren. In de ochtend zullen we kijken naar de problemen die extreme weer situaties met zich meebrengen, overstromingen, droogte en problemen met waterkwaliteit. In de middag zullen er interactieve sessies en workshops worden georganiseerd.

Het programma wordt op dit moment nog samengesteld. Wanneer je een presentatie wilt geven, of een interactieve sessie of workshop wil organiseren, stuur dan een mail naar 
fews-userdays@deltares.nl.

Tot ziens op 18 juni!

Martijn Kwant en Carlos Velez Quintero