Break-out sessie D-HYDRO symposium: Rekenen in de cloud

Woensdag, 06 juni 2018

Innovation
Boussinesqweg 1, Delft, The Netherlands
Datum 06 juni 2018
Tijd 11:30 - 12:30
Workshop
Event is gesloten voor aanmeldingen.
Kosten deelname € Gratis
Voorzitter Edward Melger
 

Programma

Draai je regelmatig simulaties met de D-HYDRO Suite / Delft3D FM Suite, de Delft3D 4 Suite, WAQUA (Simona2016), SWAN of XBeach? Is je eigen computer of interne cluster niet altijd snel genoeg of wil je complexere modellen draaien? Draai de hydro software nu in de cloud! 

Tijdens deze break-out sessie van het D-HYDRO Symposium maak je een account aan en binnen een paar minuten draai je de hydro software op jouw 8 gratis cores!

Op deze dag lanceert onze cloud partner Nerdalize een cloud platform speciaal voor hydro engineers. Het cloud platform maakt het heel makkelijk om hydro software in de cloud te draaien. Met het platform kun je:

  • Flexibel rekenkracht bijschalen - Of het nou gaat om 1 of duizenden cores, de cloud geeft je schaal wanneer jij het nodig hebt om je project binnen de deadline af te ronden.
  • Tijd en moeite besparen - Met de gebruiksvriendelijke cloud tooling en cloud-ready software draai jij binnen een paar minuten de hydro software of je eigen Docker image in de cloud.
  • Schakelen tussen je laptop en de cloud - Door het gebruik van Docker en Kubernetes draai je de hydro software in de cloud, on-premise of op jouw eigen laptop zonder de software te hoeven installeren.

Probeer zelf hoe makkelijk het is! Maak nu een account aan en krijg 8 cores om het platform uit te proberen; https://www.nerdalize.com/deltares/.

Je kunt rekenen in de cloud zelf op jouw eigen laptop proberen. Breng dus graag jouw eigen laptop mee! Er is een beperkt aantal laptops van Deltares aanwezig.