Break-out sessie D-HYDRO symposium: Overstromingsmodelleren bij waterschappen en provincies

Woensdag, 06 juni 2018

Paviljoen 3
Boussinesqweg 1, Delft, The Netherlands
Datum 06 juni 2018
Tijd 13:30 - 15:00
Workshop
Kosten deelname € Gratis
Voorzitter Govert Verhoeven
 
Log in om aan te melden voor dit event

Programma

In interactieve break-out sessies van het D-HYDRO Symposium, verdeeld over twee rondes, zoomen we verder in en krijgt u de mogelijkheid om in meer detail te discussiëren over innovatieve methoden en nieuwe functionaliteiten. Dit is de Break-out sessie: Overstromingsmodelleren bij waterschappen en provincies.

Hoe simuleer je overstromingen door extreme neerslag en door dijkdoorbraak het best? En wat is eigenlijk het best? Hoe nauwkeurig moeten de uitkomsten zijn? Hoe snel moeten de berekeningsresultaten beschikbaar zijn? Hoe presenteer je de resultaten visueel aantrekkelijk, met impact, en dan ook nog eens op een gebruiksvriendelijke en betaalbare manier?

Dit zijn vragen die bij veel waterschappen en provincies leven. In deze break-out sessie van het D-HYDRO Symposium 2018 gaan wij verder op deze vragen in.

Het laatste half uur van 2D modelleren in de Stad met D-HYDRO Suite en Overstromingsmodelleren bij waterschappen en provincies zal een gezamenlijke sessie "Gebruikers aan het woord" zijn.