SOBEK in de stad

Vrijdag, 08 juni 2018

High Tech
Boussinesqweg 1, Delft, The Netherlands
Datum 08 juni 2018
Tijd 09:30 - 16:30
Cursus
Kosten deelname € 565 exclusief 21% BTW
Voorzitter Didrik Meijer
 
Log in om aan te melden voor dit event

Programma

Tijdens deze head-to-tail cursus gaat u werken met SOBEK 2. U wordt opgeleid in het ‘from scratch’ opzetten van een watersysteem, tot het uitbrengen van een advies voor het verbeteren van het betreffende stelsel.

Naast de praktijk van de toepassing van de software, krijgt u ook college over de consequenties van modelleerfouten en fouten in de gebruikte database. Het doel van deze cursus is het verbeteren van uw modelleervaardigheden en begrip bij te brengen omtrent de invloed van maatgevende parameters, zodat u meer baat heeft bij het gebruik van SOBEK-Urban.

SOBEK-Urban

Het simulatiepakket SOBEK van Deltares is opgezet met SOBEK-Urban, een gebruiksvriendelijke module voor het modelleren en analyseren van rioleringssystemen. SOBEK-Urban is bij uitstek geschikt voor het controleren, evalueren en optimaliseren van nieuwe rioolontwerpen en bestaande rioolstelsels. Hierbij wordt het effect van standaardbuien of zelf te definiëren buien op de riolering in kaart gebracht. De verschillende analysemogelijkheden zorgen voor begrip en inzicht in de werking van het rioolsysteem.

 

Na aanmelding ontvangt u een factuur van Deltares Academy. Uw inschrijving is definitief wanneer de factuur is voldaan.