MyDSD account aanmaken

Deelname aan de onderdelen van de Deltares Software Dagen is kosteloos, behalve voor de cursussen. Voor het aanmelden is wel een MyDSD account nodig.

Om een MyDSD account aan te maken vragen wij enkele gegevens van u die nodig zijn voor de organisatie van het evenement. Deze gegevens worden beveiligd opgeslagen door Deltares op een lokale, afgeschermde server. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de organisatie van en mailingen over de verschillende DSD events. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. U kunt zich altijd afmelden voor de mailingen via een link onderaan het bericht. Bij de omgang met uw gegevens houden wij ons aan het Privacy beleid van Deltares. Verzoeken voor wijziging of verwijdering van uw gegevens uit de DSD database of vragen over hoe wij met uw data omgaan kunt u sturen naar dsd@deltares.nl.

Heeft u al eerder deelgenomen aan de Deltares Software Dagen of Delft Software Days? Dan heeft u waarschijnlijk al een account. U kunt de gegevens opvragen door te klikken op Inloggen en dan Wachtwoord vergeten?

Medewerkers van Deltares kunnen een MyDSD account aanvragen door alleen naam en e-mailadres in te vullen.

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens