Contentverzamelaar

06 jun

Delft-FEWS NL Gebruikersdag 2023

Delft-FEWS NL Gebruikersdag 2023

06 jun 2023 09:00 - 17:00 (CET)
Gebruikersdag

€ Gratis
Kamer : Patio - Gebouw : Toren
Beschikbare plaatsen : 82

Wij nodigen u uit voor de 17e editie van de Delft-FEWS NL Gebruikersdag op dinsdag 6 juni in Delft.
 
Heeft u  in het kader van operationeel waterbeheer te maken met data en/of software? Dan is deze Delft-FEWS NL Gebruikersdag de perfecte gelegenheid om uw collega's te ontmoeten en bij te praten over recente ontwikkelingen en best practices op het gebied van informatie-, voorspellings- en beslissingsondersteunende systemen. 

De Delft-FEWS NL Gebruikersdag organiseren we samen. Daarom nodigen we u van harte uit om een bijdrage te leveren aan het programma, om uw ervaringen met Delft-FEWS te delen met andere gebruikers. Ons emailadres is fews-userdays@deltares.nl. We zien uw suggesties graag tegemoet, liefst vóór 31 maart 2023.

Met vriendelijke groet,
Het FEWS team 2023
Jurian Beunk, Leo Leummens, Ilonka ten Broeke
 


 


  

REGISTRATIE

Meld u aan (rechterbovenhoek) met uw MyDeltares-account.

Als u al een DSD- of OSS-account hebt en nog geen MyDeltares-account, klik dan op de link Wachtwoord vergeten? om uw MyDeltares-account met een nieuw wachtwoord in te stellen. Nadat u het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kunt u zich aanmelden.

Na de registratie of aanmelding van MyDeltares, kunt u zich registreren voor afzonderlijke 2023-evenementen, een persoonlijk overzicht krijgen (Mijn programma), wijzigingen aanbrengen in uw planning, profiel, enz.

Als u problemen ondervindt met de registratie, neem dan contact op met ons team op mydeltares@deltares.nl.

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten op 6 juni.

Graag tot dan!